Vår historie

Penthousleilighet i TorskenSenteret

Ved Wilsgård Fiskeoppdrett finner du den gamle skolen i Torsken, som er renovert og modernisert.

I toppetasjen har vi en 90 kvm stor Penthouse leilighet med 2 stuer, 2 soverom â 2 senger i hver, fullt utstyrt kjøkken og stor balkong til å nyte utsikten fra. Sengetøy og håndklær, samt sluttvask er inkludert i prisen.

Kayak i flotte omgivelser på Senja

Enkeltrom på TorskenSenteret

Ved Wilsgård Fiskeoppdrett finner duden gamle skolen i Torsken, som er renovert og modernisert.  Her finner du kurs-/konferanse ogfòr-sentralen til Wilsgård.

På bakkeplan har vi 6 små enkeltrom meddusj og WC.  Her er også ett fellesrommed stue og fullt utstyrt kjøkken. Sengetøy og håndklær, samt sluttvask erinkludert i prisen

 

Ved ankomst Torsken tar du til høyrenår veien deler seg ved landhandelen. TorksenSenteret på høyre side ca 550 m ved Wilsgård Fiskeoppdrett.

Dobbletrom i Torsken Brygge

I hjerte av Torsken finner du TorskenBrygge i sjøkanten. I andre etasje er det 5 store dobbeltrom som ble bygget i2021. Fellesrom i front med stort vindu med utsikt over fjorden.  Her finner du kaffe og te, perfekt å roe nedmed noe godt i koppen mens du nyter utsikten.

Rommen er ferdig oppreide med dyner ogputer samt håndklær.  Sluttvask erinkludert i prisen.

 

Ved ankomst Torsken fortsetter du nedmot sjøen på høyre side av landhandelen. Torsken Brygga ligger til høyre når dukjører ned mot fiskebruket.

Moderne hytter på Senja Fjordcamp, Torsken

Moderne hytter på Senja Fjordcamp, Torsken

Innerst i Torsken finner du Senja Fjordcamp plassert ved sjøkanten.  I tillegg til hyttene finnes det småbåthavn, bobilparkering og restaurant på plassen.

Hyttene har sjøutsikt og var totalrenoverte i 2020 i høy og moderne standard. Hyttene har moderne bad med dusj og WC. Hver hytte har 4 sengeplasser fordelt på 2 soverom med 2 separate senger. Fullt utstyrt kjøkken og alt du trenger for ett komfortabelt opphold, ferdig oppreid med dyner og puter samt håndklær.  WiFi tilgjengelig og kort vei til restauranten. Sluttvask er inkludert i prisen.

Ved ankomst Torsken tar du til venstre når veien deler seg ved landhandelen. Senja Fjordcamp på høyre side etter ca 500 m fra landhandelen.

TorskenSenteret

TorskenSenteret den gamle skolen i Torsken som Wilsgård har tatt vare på og satt i moderne stand.  På bakkenivå har vi 6 små enkeltrom, hvert med eget bad med dusj og WC, hvorav ett er handikap tilpasset.  Her finns ett fellesrom med stue og fullt utstyrt kjøkken. I toppetasjen har vi en flott leilighet med 2 soverom, 4 sengeplasser, 2 stuer, fullt utstyrt kjøkken og en stor balkong hvor du kan nyte utsikten.

Med Torsken som utgangspunkt kan du utforske hele Senja. Om du ønsker fine fjellturer, komme deg på sjøen og se hva fiskelykken byr på, eller vil suse ned fjellsiden på ski – alle muligheter er åpne. Vi arrangere flere turer som du kan melde deg på. Hva med en omvisning i kirka fra 1784, eller på lakseslakteriet?   Vi samarbeider med andre aktører på Senja, så vi hjelper deg med det meste.  Det beste med alt, etter en lang dag med aktiviteter kan du få servert god mat og drikke i res¬tauranten og bare nyte kvelden.

Torsken brygge

Torsken brygge med 5 moderne dobbeltrom i andre etasje. Her finner du ett fellesrom med tilgang utsikt til fjorden og en rolig, rustikk atmosfære hvor du blant annet kan nyte en god kopp kaffe. I første etasje er det ett stort lokale som kan benyttes til forskjellige tilstelninger.

Restauranten

Restauranten, nyrestaurert med fantastisk utsikt, serverer mat av lokale råvarer av førsteklasses kvalitet. Vi har selvfølgelig laks og hvit-fisk fra Wilsgård her i Torsken.

Her snakker vi kortreist mat!